28.4.09

Πρόσβαση με Αστική / Δημοτική Συγκοινωνία


Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Μπέττυ Λιαγούρη", βρίσκεται στην καρδιά του Άνω Ψαλιδίου. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους περιστοιχίζεται από 5 στάσεις λεωφορείων, εκ των οποίων οι 4 στάσεις, απέχουν από 0 έως 140μ. περίπου (Η 5η απέχει περίπου 550μ.).


Συγκεκριμένα οι λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν αυτές τις στάσεις είναι τέσσερις (4):


 Εκτός του ότι οι παραπάνω γραμμές εξυπηρετούν την περιοχή, όλες ανεξαιρέτως, πραγματοποιούν στάση και στο σταθμό ΗΣΑΠ του Ηρακλείου. Επιπλέον η γραμμή 640 κάνει στάση και στο σταθμό "Ηράκλειο" του Προαστιακού  Σιδηροδρόμου. Κατά συνέπεια, ο μαθητής του Κέντρου μας, έχει πληθώρα επιλογών δρομολογίων, προκειμένου να εκμεταλλευθεί τις δημόσιες συγκοινωνίες για να μετακινηθεί έγκαιρα από και προς το Κέντρο Ξένων Γλωσσών, ακόμα και όταν αυτός δεν είναι κάτοικος του Νέου Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τις θέσεις όπου βρίσκονται οι στάσεις. Επιλέγοντάς τες, εμφανίζονται περισσότερες πληροφορίες. Αναλυτικές πληροφορίες, σχετικά με τα δρομολόγια κάθε γραμμής, μπορείτε να βρείτε, επιλέγοντας τους σχετικούς συνδέσμους που υπάρχουν παραπάνω και που παραπέμπουν στις επίσημες σελίδες δρομολογίων του ΟΑΣΑ και του Δήμου Ηρακλείου. Επιπλέον ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το χάρτη (Ενημέρωση Άνοιξη 2009) με τις διαδρομές που ακολουθούν οι δύο Δημοτικές Γραμμές του Δήμου.







Προβολή Μπέττυ Λιαγούρη (Κέντρο Ξένων Γλωσσών - Πρόσβαση) σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους


Σημείωση: Η σειρά προτίμησης που φαίνεται στο χάρτη της Google, καθορίστηκε με αποκλειστικά κριτήρια, την απαίτηση σε πεζοπορία και το χρόνο της διαδρομής του Λεωφορείου από και προς το Κέντρο Ξένων Γλωσσών. Δε λήφθηκε υπόψη η συχνότητα δρομολογίων και η αξιοπιστία του χρονοδιαγράμματος αυτών, μιας και αυτά μεταβάλλονται.