28.4.09

Πρόσβαση μέσω ΗΣΑΠ ή Προαστιακό.


Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας, ισαπέχει από τρεις σταθμούς:

1. Τον σταθμό "Ηράκλειο" του ΗΣΑΠ (περ. 1300μ),
2. Τον σταθμό "Ειρήνη" του ΗΣΑΠ (περ. 1100μ.) και
3. Τον σταθμό "Ηράκλειο" του Προαστιακού Σιδηροδρόμου (περ.1200μ.)

Οι αποστάσεις που αναφέρονται παραπάνω, αφορούν τη διαδρομή με τα πόδια, η οποία κυμαίνεται από 14-20 λεπτά. Πρακτικά η πρόσβαση στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών, εξυπηρετείται πρωτίστως από το σταθμό του Ηρακλείου (ΗΣΑΠ), και επικουρικά από τον ομώνυμο σταθμό του Προαστιακού Σιδηρόδρομου.

Αυτό συμβαίνει διότι από το σταθμό του Ηρακλείου (ΗΣΑΠ), ξεκινούν τέσσερις (4) συνολικά, λεωφορειακές γραμμές, οι οποίες έχουν στάσεις δίπλα στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών (βλ. και παρακάτω χάρτη). Αντίστοιχα από τον ομώνυμο σταθμό του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, περνά μία από τις 4 προαναφερθείσες γραμμές Αστικής Συγκοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις γραμμές του ΟΑΣΑ θα βρείτε ΕΔΩ.

Ο σταθμός "ΕΙΡΗΝΗ" του ΗΣΑΠ, αναφέρεται περισσότερο για να ενθαρρύνει όσους διαμένουν στη γύρω περιοχή του σταθμού να επισκεφθούν με τα πόδια το σχολείο μας. Στην πράξη, ο σταθμός αυτός υπερκαλύπτεται από τον γειτονικό του Ηρακλείου (ΗΣΑΠ) και μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση για κάποιον που θέλει να επισκεφθεί το σχολείο μας, στη σπάνια περίπτωση που ο σταθμός του Ηρακλείου (ΗΣΑΠ) δε λειτουργεί.







Προβολή Μπέττυ Λιαγούρη (Κέντρο Ξένων Γλωσσών - Πρόσβαση) σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους