Πού βρισκόμαστε

Βρισκόμαστε στη Διεύθυνση

Αυγής 57 & Μπιζανίου 2
(Είσοδος από Μπιζανίου)
Ν. Ηράκλειο Αττικής - Τ.Κ. 141 21
Περιοχή Άνω Ψαλίδι


Λίγα μόλις μέτρα από το σχολείο μας κάνουν στάση ΔΥΟ Τοπικά Λεωφορεία (640 & 641), ενώ οι σταθμοί του Ν. Ηρακλείου και της Ειρήνης απέχουν λιγότερο από 1500 μέτρα (15' με τα πόδια - Για τη διαδρομή πατήστε αριστερό κλικ επάνω στους σταθμούς).

Στο κέντρο του ακόλουθου Χάρτη μπορείτε να δείτε τη συμβολή των οδών Μπιζανίου & Αυγής, ενώ στο κάτω μέρος του, τα δύο γαλάζια τετράγωνα που περιέχουν το γράμμα "Μ" απεικονίζουν τους δύο σταθμούς του ΗΣΑΠ (Ηράκλειο - Ειρήνη)


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Αν έρχεστε μέσω Αττικής Οδού θα μας βρείτε ακολουθώντας την Έξοδο Νο 10.

Πατήστε ΕΔΩ για να πληροφορηθείτε σχετικά με τη συντομότερη διαδρομή, ξεκινώντας από τη δική σας περιοχή χρησιμοποιώντας ΙΧ. Στο χάρτη που θα εμφανιστεί, επιλέγετε την περιοχή σας κάνωντας "δεξί κλικ" επάνω σε αυτή, και στη συνέχεια αριστερό κλικ επάνω στην επιλογή "Οδηγίες από Εδώ". Μπορείτε μάλιστα να ορίσετε στο πρόγραμμα μέσω της "Εμφάνισης Επιλογών" τη "χάραξη διαδρομής", αποφεύγοντας αυτοκινητοδρόμους ή δρόμους με διόδια (όπως η Αττική Οδός).

Πατήστε ΕΔΩ
και ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία, για να πληροφορηθείτε σχετικά με τη συντομότερη διαδρομή, ξεκινώντας από τη δική σας περιοχή περπατώντας.

Στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε Προαστιακό δείτε ΕΔΩ τη συντομότερη διαδρομή με τα πόδια (15 min) από το σταθμό "Ηράκλειο".

.